Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forlygte funktion

2023-05-29

Når vi ergå om natten, hvis vi holder en lommelygte, vil den ene hånd ikke kunne være fri, så vi kan ikke håndtere uventede situationer rettidigt. Så en god forlygte er, hvad vi skal have, når vi går om natten. På samme måde, når vi slår lejr om natten, kan det at bære forlygter give os mulighed for at gøre flere ting med vores hænder fri.




Forlygter er et uundværligt og vigtigt udstyr i udendørsaktiviteter, såsom vandreture om natten og camping om natten. Selvom nogle mennesker siger, at effektiviteten af ​​en lommelygte svarer til en forlygtes, anvender de nye forlygter energibesparende teknologier, såsom LED-koldt lysteknologi og innovationen af ​​lampekopmaterialer på high-end forlygter, som er uforlignelige med overkommelige lommelygter. Derfor kan forlygter erstatte lommelygter, mens lommelygter ikke kan erstatte forlygter.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept