Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Belysning er den mest grundlæggende funktion af LED Telt Campground Lantern

2023-04-18

Professionel lejrindretning,LED teltcampinglanterneer en vigtig enhed. Det giver os natbelysning, men det giver også vores hjerter en følelse af tryghed. Fordelene ved LED Telt Campground Lantern er indlysende. Den kan give os stabile lyskilder, så den er meget velegnet til afslappet og madlavning i lejre.

Vi kan henvise til belysningen afLED teltcampinglanterne. Generelt er lysstyrken på campinglyset mellem 100-300 lys. Hvis det er et lyslys i teltet, er 100-liters lys nok til at bruge 2-3 personer. Hvis du laver mad i lejren, skal lysstyrken betragtes som over 200 lit. Her henviser vi til Xingnuo Mings campinglys. Dens belysning er mere end 200 lumen, hvilket kan være 4 blokerende lys. Der er to belysningsmetoder (hvidt lys og gult lys). Forskellige scenarier kan justere forskellige lysstyrketilstande, hvilket er meget godt.

LED teltcampinglanternehar generelt to måder at bruge. Den første er ophængstypen, og den anden er placeret, som placeres på bordet. Hvis det er et hængende campinglys, er der som regel en krog på toppen. Pæren er på toppen. Hvis den placeres og bruges, er pæren normalt på begge sider.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept